Live on piano


Chris Grem in Oude Luxor- True Colors


Muziek brengt mooie herinneringen tot leven. Zowel bij de luisteraar als bij de artiest.

Waar ik ook ben, als ik ‘True Colors’ van Cindy Lauper hoor, ben ik in 1 seconde weer terug op dat podium.

Ik voel meteen weer hoe spannend en speciaal het was om in een vol Luxor, met overal camera’s, achter de piano te kruipen en op zoek te gaan naar de juiste toon en het juiste gevoel. Mijn vingers begonnen te spelen. Mijn voelsprieten gingen op 100%. Al mijn aandacht ging naar de stilte in de zaal en naar de tekst van dat prachtige liedje. 

Foto: “Chris Grem” - Captured by Krystle

Die ene blik


Na het eerste refrein keek ik de zaal in en zag ik hoe mensen op de eerste rij tegen elkaar aan waren gekropen. En ik voelde dat het was gelukt.

Daar doe ik het voor. Daar maak ik muziek voor. Voor die lach op iemands gezicht, voor die ene betekenisvolle blik tussen lovers. Voor die innige omhelzing op de dansvloer en voor tante Ria in de polonaise. De juiste muziek op het juiste moment brengt mensen bij elkaar.

Jouw liedje


Welk nummer brengt jou terug? Zie je jezelf als tiener nog losgaan op 'Ich bin wie du’ van Marianne Rosenberg ? Cruise je weer lekker over de A2 met 'Shape of you’ van Ed Sheeran? Denk je automatisch weer terug aan die eerste date als ‘Just the way you are’ van Billy Joel voorbijkomt of schiet je in de lach als je je het hossen op ‘Hazes’ weer herinnert ?

Dikke kans dat ik jouw liedje speel op jouw speciale dag waarop we met elkaar mooie, nieuwe herinneringen maken.

SS Rotterdam


Met enige regelmaat speel ik aan boord van het SS Rotterdam. Dat prachtige cruiseschip/hotel in Rotterdam dat ooit de wereldzeëen bevoer en nu vast ligt aangemeerd op Katendrecht. In éen van de prachtige lounges aldaar, de Captains Lounge, mag ik de rode vleugel bespelen en het internationale publiek bedienen met liedjes van alle tijden en genres. Op het SS Rotterdam ligt de vleugel aan het eind van de avond bezaaid met verzoekjes van het publiek die ik heb gespeeld.  


Follow me on social media


KvK 24448496
BTWnr:  NL001642038B69