Over mijHet zat er altijd al in. Reeds op mijn 3e trad ik regelmatig op. Weliswaar stiekem op mijn kamer met mijn tennisracket , maar toch...het bloed kruipt waar het niet gaan kan: Van het ene hobbybandje na het andere werd ik, via het rotterdams conservatorium , uiteindelijk professioneel muzikant. Als pianist, gitarist of bassist heb ik in diverse bands en theatergroepen gespeeld en mocht ik de grote podia van Nederland (zoals Ahoy, HMH, Pinkpop, Lowlands, Carré en vrijwel alle grote en kleine theaters) beklimmen. Zo tourde ik o.a. met Fay Lovsky, Carolien Borgers en Charlie Dée en begeleidde  ik de meest uiteenlopende artiesten zoals o.a. Def Rhymes, Lois Lane, Frans Bauer en Frederique Spigt. Sinds 2013, ben ik lid van één van de meest unieke muziektheatergroepen van Nederland: Het Groot Niet te Vermijden, waar ik met groot plezier mijn passie voor het zingen, acteren en het bespelen van verschillende instrumenten  mag laten zien. Met ‘Het Groot’ maakte ik  tot nu toe 4 theaterprogramma’s en speelde ik ruim 500 voorstellingen. 

Foto: “ Chris Grem” - Captured by Krystle

Vanaf januari 2023 ga ik de theaters in met mijn voorstelling over NEIL DIAMOND.

Check hier de speellijst


Pianist/zanger

Als solo-artiest word ik graag geboekt voor (thuis)feestjes, borrels, bruiloften en andere evenementen. Daarbij begeleid ik mezelf live op piano en zing ik de mooiste en gezelligste songs uit de  popgeschiedenis vanaf de jaren ‘50 tot nu.

Ik geniet van interactie met het publiek dus verzoekjes zijn altijd welkom. Ook ben ik te boeken als (akoestische) gitarist/zanger.


Follow me on social media


KvK 24448496
BTWnr:  NL001642038B69